25 JanUppåt på stegen! Härligt!

Jag börjar få lite bättre fysik nu. Fick ett kvitto på det i morse. Jag gick från bussen till mitt jobb med min tunga ryggsäck som vanligt. I vanliga fall  brukar jag ta hissen upp till tredje våningen där vi huserar. Att gå alla 66 trappstegen har inte funnits i min värld förut. Det har känts för jobbigt, men i morse när jag kom fram till jobbet så kände jag att jag inte alls var så trött som jag brukar. Det fanns en del krafter kvar så då tänkte jag att: Självklart behöver jag lite extra vardagsmotion så då tog jag trapporna. Nöjd men ganska flåsig steg jag in på kontoret idag. Herregud! det är klart att jag ska vidare uppåt. Kan ju inte stå och trampa på samma ställe :) .

Idag var det många kollegor inne på kontoret och det var lite stökigt och rörigt och jag kände att det var svårt att koncentrera sig men då stoppade jag in lurarna i öronen och lyssnade på lite musik. Då gick det mycket bättre att koncentrera sig. Det känns väldigt skönt att det funkade att lyssna på musik för det är någonting som funnits med i min plan för att underlätta för mig om det blir rörigt runt omkring mig.

Här kommer en fredagslåt som man blir glad av. Har hört den hur många gånger som helst men tycker fortfarande att den är bra! Den fastnar verkligen!

Trevlig helg!

 

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu