29 DecSeg dag!

Jag var och tittade på spelningen ett par timmar igår men jag körde bil så att jag kunde åka hem när jag ville. Det var trevligt att träffa alla glada människor och lyssna på musiken. Bandet har blivit riktigt duktiga. Superkul!

Trodde att jag skulle må lite bättre idag men jag kraxar fortfarande som en kråka och blir genomsvett så fort jag rör mig. Jag är så frustrerad och besviken att jag inte kan gå och träna men jag får väl ge mig till tåls ett tag till.

Var också lite orolig att jag skulle bli så där jättetrött efter igår som jag blev efter 50 års-festen vi var på i början av december då hjärnan bara stängde av efter frukosten och jag fick gå och lägga mig igen. Men som tur var så blev jag inte alls så trött trots förkylningen. Kanske beror det på att jag nu är ett pinnhål högre upp eller också berodde tröttheten jag fick då på att jag hade pratat länge med Emils kompis pappa. Det var ett riktigt tungt samtal och det påverkade mig förmodligen mer än jag förstod då.

Jäkla unge ! Så många personer som är och varit så ledsna för att du inte finns mer. Tänk om du vetat hur många människor som brydde sig om dig!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu